Beslutet är fattat..

Nu handlar det om

ÖVERVIKT OCH VIKTMINSKNING!


Egentligen är inte vikten ett stort problem här hemma idag, men sådär 10-15 kilo skulle man väl kunna avvara nu då sommaren och värmen kommer - förr eller senare. Ungefär så tänkte jag i mitten av maj -05 då jag fick erbjudandet att pröva på Herbalife's program för viktminskning, och bara fem dagar senare är jag två kilo lättare.

Visserligen har det varit i kombination med lite ändrade kostvanor på senare tid men jag är övertygad om att det lysande resultatet (så här långt) mest kan tillskrivas de väl balanserade programmet, som är komplett med alla vitaminer och mineraler man behöver. Dessutom mår jag fantastiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde då jag tappade 18 kg med enbart kolhydratmetoden för 30 år sedan, då jag fick en del långvariga problem med magen på grund av för mycket fet mat. Dessutom förstod jag först efteråt att detta definitivt inte är en metod att rekommendera rent allmännt, eftersom den som regel medför förhöjt kolesterol i blodet vilket i sin tur kan orsaka hjärtproblem. Är man inte mycket medveten om dessa risker, så att man undviker fett för blodets och hjärtats skull - och inte för viktens, som egentligen inte påverkas av hur mycket fett man äter - så är jag väldigt noga med vem jag rekommenderar den till. Det handlar ju inte alltid om viktminskning till varje pris.

J
ag har valt ett 'lätt' program, men har man stora och synliga problem (10 kilo syns ju mer på kortväxta än på högväxta, som jag som mäter 1,73 på höjden) bör man välja det lite tyngre programmet med två proteindrinkar per dag. Många har tappat 30-40 kilo, samtidigt som de mått väldigt bra, och många behåller vikten genom att sedan fortsätta med preparaten i mindre skala - vilka är godkända av Livsmedelsverket, INTE klassade som läkemedel men väl som livsmedel.

Eftersom detta med övervikt är ett så stort problem för många, och för att jag haft det så tätt inpå mig under stora delar av mitt liv, har jag tagit beslutet att själv bli distributör, för att coacha och hjälpa andra på samma sätt som jag själv blir uppbackad av Herbalife nu. Det betyder fantastiskt mycket att ha någon att tala med under denna tid, för alla andra tycker att man är jättetråkig.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad, kanske affärsidén är något för dig!


Ny sida 3 juni 2005 / uppdaterad 050617