NYHETSBREV 11, 15 augusti 2005
Till första receptsidan


Som vanligt är det trevligt att kunna hälsa många nya vänner välkomna till Nyhetsbrevslistan.

Det som föranleder detta brev är den fruktansvärda svältkatastrofen i västra Afrika som hotar att döda sju miljoner människor, och vi uppmanar alla som har en 50-lapp eller mer att avvara att delta i Aftonbladets räddningskampanj. Den har på några få dagar dragit in miljoner vilket räddar flera hundra tusen människor för en tid.

Läs artiklarna i Aftonbladet här >>
Ge ditt bidrag till Röda Korset >>
eller till Rädda Barnen >>

Du kan också skicka ett SMS 72777 - 50 kronor till Niger. Kod: NIGER

En ny nättidning som värnar om djurrätt har bett om en intervju som du kan läsa här: www.zoologiskan.se >>

Det har varit ganska lugnt på nyhetsfronten en tid, och vi har legat i med annat under sommaren. Men nu tar vi nya tag. Jag kan berätta om den lyckade viktminskningen för min egen del som gjort mig till en ny människa, med en ny energi som jag inte haft sedan i ungdomen. Jag har flängt runt hela lägenheten och ordnat med saker som jag skjutit upp i åratal - utan att känna minsta ansträngning eller trötthet. Jag är bara två kilo från målet - för att ha lite marginal för frosseri om tillfälle skulle erbjudas. Om du glömt adressen till mina tips för viktminskning så finns de här www.vegerian.se/MyLine >>

Det kommer många fler nyheter under hösten som kommer att få oss att må bättre! Det är fruktansvärt att blanda samman våra problem med övervikt med människors brist på mat i samma brev, men sådan ser ju världen ut idag. Låt oss hoppas på en ändring snart, och låt oss göra vad vi kan för att förändra världen!

Den 27/8 skrev Aftonbladet att populära viktminskningsbars innehåller slakteriavfall, men jag kan berätta att de produkter jag beslutat mig för att distribuera är helt vegetariska. Den enda produkt som innehåller något icke vegetariskt är Omega 3-tabletter som innehåller fiskolja.
Läs Aftonbladets artikel här >>

Bästa hälsningar till er alla!
Eva-Lena Hedal


Du får detta mail för att du anmält intresse för nyhetsbrev, eller för att du haft tidigare kontakt med oss. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev framöver, klicka här och skicka mailet utan närmare förklaring.

2005-08-15
Skriv ut sidan