NYHETSBREV 12, 28 augusti 2005
Till första receptsidan


Som vanligt är det trevligt att kunna hälsa många nya vänner välkomna till Nyhetsbrevlistan.

Nu är Coop´s Stora Mattävling avgjord. Priset gick som vi trodde till tv-kocken Pelle Johansson. Som någon påtalade så sände tv hans matprogram under hela den period som presentationerna och röstningen pågick och det gav givetvis ett stort försprång. Säkerligen var alla kandidater lika förtjänta av priset men någon ska ju vinna. Men jag vill än en gång tacka alla som gjorde sig besväret att rösta på oss, vi fick en väldigt trevlig resa och en stor upplevelse i samband med detta.

Nu finns lite bilder och berättelser från evenemanget att hitta från vegerians första sida.

Läs också om den förfärliga restaurangmaten vi drabbades av på resan, och lite tips till restaurangägare och andra.

Ett påpekande som självklart inte gäller dig som mottagit detta mail, men det följer med eftersom detta brev också blir publicerat på webbplatsen och kanske har även du haft eller hört om problem rörande detta: Var gång ett nyhetsbrev skickats ut returneras många av dem på grund av felaktiga e-postadresser. Om du som anmält intresse ännu inte fått något, anmäl dig igen och var extra noga med varje tecken så att det blir rätt.

Detta gäller dig som heter eller kallar dig; pyrren, biran57, ninnieh, eva.redenkrans, marianne.g-48, cunnie-lingus89, leenah.h, colmillo96, alaanalui96, jenny.liner, kerstin.bjock, annika.rydebj0xL194zrk, guitar, mizzpoul, hannakontakt, hc_henke, kattissj, kajbe811, cocos90, leif.halensten, lilian58, britt-louisecarl, ingmari.jakob. I de fall där hela namnet använts har jag ändrat/ felstavat lite med flit, om du inte vill bli igenkänd av andra, men du känner säkert igen ditt eget namn ändå.

Bästa hälsningar till er alla!
Eva-Lena Hedal


Du får detta mail för att du anmält intresse för nyhetsbrev, eller för att du haft tidigare kontakt med oss. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev framöver, klicka här och skicka mailet utan närmare förklaring.

2005-08-28
Skriv ut sidan