Vill du också arbeta hemifrån?
.. med försäljning och distribution av nyttiga sojabaserade hälsoprodukter!

Är du möjligen inne på våra tankebanor - har du insett att dagens arbetsmarknad inte räcker till för alla? Företag flyttar utomlands och folk här hemma sparkas från sina jobb till höger och vänster. Eller vill du bara tjäna några hundra eller några tusen extra per månad med hjälp av telefon, internet och/eller direktkontakter?

Den enda investering du behöver göra är att beställa ett startpaket för knappt 2000 kronor. För det får du produkter som du testar själv under några veckor eller några månader - för att försäkra dig om att kvaliteten på varorna är äkta och håller vad de lovar. Producenten håller sedan med all marknadsföring om du behöver hjälp med det (annars kan vi göra den åt dig) eller om du föredrar det kan du sköta den biten själv, så länge du håller dig inom de normala ramarna enligt vanliga avtal. Det finns massor av foldrar, information och 'lappar' att ladda hem och skriva ut som är till stor hjälp, några prov nedan - i perfekt kvalitet som inte kan återges här:

Marknadsföring genom nätverk är en idé som ständigt växer världen över, eftersom den är så strålande bra, och i bland annat Finland utbildas folk i ämnet på universitet och högskolor. Tanken bygger på personliga kontakter som bildar ständigt växande nätverk, och grundpelarna i verksamheten är förstås bra produkter tillsammans med personlig service för den som önskar och behöver det, och inte minst ett nära samarbete utan konkurrens i distributörsleden. Andra fördelar är att det inte behövs några butikslokaler eller stora investeringar för att starta en verksamhet med försäljning och man väljer när man vill jobba - och hur mycket. Många börjar med detta som en bisyssla - men många har lyckats så bra med sitt nätverksbyggande att de till slut har slutat sitt vanliga jobb för att ägna sig åt detta på heltid.

Undersökningar har visat att så många som 80% vantrivs på sina vanliga jobb, och många så svårt att de säger sig hata jobbet de tvingas gå till varje dag.

Denna idé har ingenting med "pyradimer" att göra (Herbalife tar kraftigt avstånd från idén med pyramidspel) men så här fungerar ju världen; Länder, kommuner, företag och familjer. Det är inte DU som startar förloppet - det startade med dina föräldrar - och deras före dem. Men du är en länk i kedjan, och nu är det din tur - om du är villig att hoppa på tåget - att 'bilda familj' som sedan växer och växer.... Allt som sedan säljs kommer alla till del, alla 'ovanför' dig i kedjan får en liten del av din försäljning, och du får del i allt som säljs av dem 'under' dig. Tanken är väldigt sympatisk i grunden, alla startar på samma villkor och belöningen kommer i form av hur stor din 'familj' blir. Inga överskattade direktörer eller mellanhänder gör pengar på andras arbete. För att göra exemplet enkelt räknar vi med att alla lyckas intressera fem personer:DU

Syrran

Grannen

Bästisen

Jobbarkompisen

Svägerskan

Hennes 5 bekanta

Hans 5 bekanta

Hennes 5 bekanta

Hans 5 bekanta

Hennes 5 bekanta
iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii
Deras 25 bekanta
iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii
Deras 25 bekanta
iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii
Deras 25 bekanta
iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii iiiii
Deras 25 bekanta
iiii iiiii iiiii iiiii iiii iiiii
Deras 25 bekanta


Du vet antagligen inte så mycket om dina närmastes bekanskapskrets, men alla människor i vuxen ålder anses ha lärt känna ett par tusen människor i livet, hur galet det än låter. Men börjar man tänka efter; Tidigare skolkamrater, grannar, arbetskamrater, föreningsmedlemmar, föräldrar till barnens kompisar.... Det blir många om man räknar efter

Skicka ett mail till Vegerian om du vill veta mer, eller fyll i kryssrutan och dina uppgifter på beställningssidan.


Ny sida 2005-06-04
Skriv ut sidan