Jag deltar
i Herbalife's viktminskningsprogram

Beräkna BMI >>
Vecka 1 - Vecka 2 - Vecka 3 - Vecka 4


Min ena dotter gjorde sig av med närmare 15 extrakilon på några månader för en tid sedan, med hjälp av Herbalife's produkter, och jag övertog jag en del av hennes förråd nyligen för att pröva själv. På två veckor tappade jag 2 kilo innan jag fick min egen leverans 050602. Efter samtal med min egen distributör startade jag programmet två dagar senare, med vägning och mätning, och beräkningar om hur jag bör äta.

Här samlar jag kurvor
och berättar hur det går. Programmet för effektiv viktminskning innebär egentligen att man byter ut två mål per dag mot proteindrinkar, men det blir lite problematiskt för mig eftersom jag aldrig ätit mer än två stadiga mål mat per dag. Meningen är också att man ska äta ett vanligt lagat "färgglatt" mål mat varje dag, så därför har jag beslutat nöja mig med en drink per dag och kombinerar metoden med att undvika kolhydrater i det riktiga målet istället. Samt givetvis att sluta med allt småätande, kaffebröd och liknande.

Målet är 10 kilo, kanske 15, till augusti då jag ska till Stockholm och träffa mycket fint folk - en anledning så god som en någon. Jag vill känna mig mer bekväm med min vikt än vad jag gör idag.


Jag för dagbok (eller bloggar som det visst heter numer) vidare åtminstone de första 4 veckorna: Vecka 1 - Vecka 2 - Vecka 3 - Vecka 4


Ny sida 4 juni 2005