Pulvermetoden enligt Herbalife
är sedan 25 år erkänd och beprövad

050722
J
ag har nu prövat Herbalife's program för viktminskning under två månader och har tappat nio kilo - av mina 10-15 överflödiga. Jag är överlycklig, jag kommer i mina gamla kläder som jag inte kunnat ha på tio år. Jag känner mig yngre och rörligare än på årtionden. Jag hade slutat hoppas på att detta var möjligt i min ålder men har nu äntligen fattat: Det är aldrig för sent!


050605
J
ag ska villigt medge att jag varit väldigt skeptisk till denna form av viktminskning tidigare, men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. För då min ena dotter, som inte var så farligt överviktig men väl märkt av många pizzor och mycket Coca Cola under några år med dåvarande pojkvännen - tappade nästan 15 kilo på några månader inför ögonen på mig, blev jag tvungen att tänka om lite. Det är två år sedan och hon har sett ut som en fotomodell i kroppen sedan dess - även om det ingalunda är mitt mål med det hela. Mitt mål är att må bra, känna mig rörlig och bekväm i mina egna kläder.

Då jag nu äntligen själv av många olika skäl beslutat mig för att göra mig av med min övervikt (10-15 kg) har jag testat produkterna hon använde och har själv tappat tre kilo på lika många veckor. Jag fått kontakt med företaget Herbalife som tillverkat eller marknadsför dem, och jag har faktiskt blivit så imponerad och intresserad att jag beslutat att själv bli distributör av de sojabaserade proteinblandningarna.

Företaget är det äldsta i branchen, med 25 års erfarenhet och forskning, med bland annat nobelpristagare i medicin knutna till näringsforskningen och utarbetandet av sammansättningarna i produkterna.


Ny sida 2005-06-05 / 050722
Skriv ut sidan